Kennismakingsgesprek | 15 tot 30 minuten

Het kennismakingsgesprek is gratis en kan telefonisch. Tijdens dit gesprek wordt er uitgelegd wat de gewichtsconsulente voor je kan betekenen en wat de begeleiding precies inhoudt. Op basis hiervan kun je beslissen om bij ABEL de begeleiding te starten.

 

Intake / eerste consult | 60 tot 90 minuten

Tijdens de intake / eerste consult worden je persoonsgegevens, motivatie en je verwachtingen van het begeleidingstraject genoteerd. Gewicht, lengte, BMI en vetpercentage worden gemeten en daarnaast wordt je huidige eet- en beweegpatroon met je besproken. Eventueel geeft de gewichtsconsulente je een eetdagboek mee waarin je gedurende een week opschrijft wat je eet en drinkt, zodat er een nog duidelijker beeld van jouw persoonlijke voedingspatroon verkregen wordt. Dit eetdagboek stuur je voor de eerste vervolgafspraak naar info@praktijkabel.nl


Tweede consult |  60 minuten

Het eventuele eetdagboek wordt doorgenomen en aan de hand hiervan krijg je een persoonlijk voedingsadvies op maat mee. Dit advies zal zoveel mogelijk passen bij je persoonlijke situatie, bijvoorbeeld voor wat betreft werk en leefstijl. Hier gaan we dieper in op wat jouw voeding nu eigenlijk met je doet.


Vervolgconsulten | 30 minuten

Bij alle vervolgconsulten word je gewogen, is er tijd voor vragen, bespreken we de voortgang en de zaken waar je tegen aan loopt. Ook krijg je informatie en uitleg over voeding en vooral wat specifieke voeding, met je lichaam doet. Met deze kennis maak je na verloop van tijd zelf de juiste keuzes in wat je wel en niet wilt eten om gezond en op gewicht te blijven!


‘We worden niet ouder met de jaren, maar nieuwer elke dag.’

| Emily Dickinson |