ABEL biedt altijd een begeleidingstraject op maat. Aan de hand van jouw wensen en vragen begeleidt de gewichtsconsulente jou en/of je kind(eren) graag naar optimale fitheid en gezondheid. Voeding en beweging vormen samen de basis van een goede gezondheid. Onze huidige maatschappij geeft veel uitdagingen op het gebied van beide: eten is er in overvloed, met name bewerkte en suikerhoudende producten. Ook bewegen is vaak een ondergeschoven kindje in onze drukke maatschappij. ABEL helpt een handje om hier de weg in te vinden die bij jou past.

 

Voel jij een behoefte om je leefstijl aan te passen? Het kan zijn omdat je ontevreden bent over je gewicht of bijvoorbeeld omdat je energie en fitheid mist. Je kunt bij ABEL terecht voor al je vragen over voeding en beweging voor jezelf, maar ook voor je kinderen. Soms maken kleine aanpassingen in voeding al veel verschil! Ook is een éénmalig voedingsadvies mogelijk.

 

Kortom, je kunt bij ABEL terecht voor al je vragen over voeding en beweging voor jezelf, of voor je kinderen. De gewichtsconsulente is bevoegd om zowel volwassenen als kinderen (en hun ouders/verzorgers) te begeleiden.

 

‘Ja, ik probeer gezond te eten. Nee, ik ben niet op dieet.’

| Ingspire.nl |