Kwaliteit staat bij ABEL hoog in het vaandel. Jouw gewichtsconsulente is dan ook in het bezit van een geldig diploma ‘Gewichtsconsulent’ inclusief coachingsvaardigheden. Deze is behaald bij één van de geaccrediteerde opleidingen. Ook is de consulente bevoegd om kinderen te begeleiden, omdat zij zich heeft laten specialiseren in voeding voor kinderen.

ABEL is bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) geregistreerd. De consulente voldoet daarom aan verschillende eisen. Hierdoor kun je mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding voor de consulten. Voor meer informatie kijk je op gewichtsconsulenten.nl

Jouw consulente

Mijn naam is Jolien de Vrind, moeder van een zoon en werkzaam als gewichtsconsulent voor zowel kinderen als volwassenen.

Graag ben ik dat steuntje in de rug, een stok achter de deur of simpelweg jouw vraagbaak. Mijn aanpak beschouw ik als informeel, persoonlijk en direct. Een vrijblijvende kennismaking is voor mij vanzelfsprekend, dus laat dát geen drempel zijn en maak snel een afspraak!

ABEL Advies en Begeleiding Eten Leefstijl Voeding Gewichtsconsulent Afvallen Kinderen Volwassenen praktijk

‘Over een jaar zou je willen dat je vandaag begonnen was!´

|OMdenken|